Talang 2009

Jag hejar på Men! :-D Deras stämsång var helt underbar, och vi ska inte tala om fyndigheten i texten!

Min syster har en talang och jag hoppas att hon snart får den credit hon förtjänar! Jag är så grymt imponerad av henne.
Hon och pappa ska nog underhålla lite på min student, så för den som vill kan jag fixa fram grymt bra platser till förmånliga priser ;-)

Hon fick nog för lite uppmärksamhet som barn...



Emma i Thailand


Balklänningen

Jahopp, då har jag provat min kusins vackra balklänning igen. Hoppsan sa, den satt inte lika bra som sist :O Så jag ställde mig på vågen och så hade jag gått ner två kilo. Anledningen till att jag gått ner är att jag inte har tränat på länge... Jag trodde inte att jag hade så mycket muskler :P  Så nu gäller det att käka mycket denna veckan! Eller rå träna... Fast det har jag inte tid till. Det känns så otacksamt att bli sjuk och tappa muskler när jag tränat hårt så länge.


sjuuuk

Nått jävla skit har spridit sig... Både jag, Kim och Patrik har blivit asförkylda. Eller jag har bara pratat med Patrik, men jag utgår från att Kim inte var i skolan för att hon har samma som vi har.
Jag vaknade halv sex i morse och hade ooont i halsen. Jag hatar att vara förkyld och svag och inte kunna träna. Men jag får skylla mig själv för jag satt ute i en och en halv timme och kollade på fotboll i alldeles för lite kläder. Det värsta är att jag skulle ha tränat egentligen. Men jag ville ju se matchen! :P Aja lite SannaSol sen blir nog det bra...


Är inte SannaSol bara förebyggande..?

RSS 2.0