Lugna toalettbesök

När jag är ute och reser, då reser jag ofta i stora sällskap. Jag är på små och stora läger, hajker med scoutkompisar och tar mig vandrande fram. Eller så reser jag på semester med hela familjen och sover på små hotellrum. Alltid är jag tillsammans med någon. Ibland sover vi så trångt i tälten att vi i det närmaste sover på varandra! om inte annat måste vi sova alla på högkant för att få plats.
Vi äter alla tillsammans, kanske delar vi tillochmed lightmyfire dosa och kåsa. Och jag älskar det! Men ibland blir det så mycket. Efter att  i två veckor levt så tätt inpå varandra saknar jag lite att kunna vara för mig själv, inte ständigt lyssna på alla och vara redo att komma med ett svar.
Det jag har insett är att den enda platsen man kan få vara lite för sig själv, det är på toaletten! Jag kan smyga iväg och sitta länge länge på toaletten och fundera över de senaste dagarna. Låta tankarna vandra fritt och slappna av. Lyssna på ljuden omkring mig (om jag inte är på en bajamaja och hör grannen fisa). Helt underbart!

´Vad jag mer har upptäckt är att detta kan jag använda i mitt vardagsliv! Smita iväg i skolan och på bara några extra sekunder ta några djupa andetag och lugna ner mig. På jobbet kan jag gå in och på avstånd höra käglemaskinen som väsnas så, och jag är mig själv till 100%.

^^

fest!

Okey, lite snabbt!  Jag sitter i en lägenhet i sölvesborg och festar. Jagt vet inte vem jag är hos riktigt, men det blir nog bra.
Snart ska vi till Klass, får se vad som händer :P jag har inte festas mer än typ fyra gånger sedan min 18årsdag, så även om jag festar under säsongen (hm, ska det vara e?) är det okey.

En snabbis!

idag lagade jag "min" fisksoppa till familjen. Viva la www.arla.se! Det är bara att välja "sök recept" och välja olika kriterier på receptet. Jag väljer alltid snabbt och billigt, eftersom jag tröttnar på att laga mat om det tar för lång tid...

see ya!


Korta internetbesök

ComHem suger faktiskt. Vi har inget internet i lägenheten ännu vilket gör att jag måste passa på att besöka internet när jag är hemma hos mina föräldrar. Oftast är jag hos mina föräldrar för att äta de dagar som jag har träning vilket gör att jag oftast inte har mer än tio minuter vid internet de dagarna. Jag har så mycket jag skulle vilja hinna med att göra på internet, så många bloggar att läsa.... Men jag måste prioritera. När jag har skrivit färdigt detta tänkte jag faktiskt anmäla mig till högskoleprovet! Duktig Hanna!

Jag läste ett jättebra citat på gymmet igår, "pengar är som gödsel, de gör nytta först när de sprids!". Därför bestämde jag mig för att köpa en söt klänning från Family House, men det slutade med  att mamma betalade den :)  Men jag tror att jag ska skaffa månadslinser faktiskt. Det är väldigt dyrt och på ett år kostar det drygt 4000 kr, men vad gör pengarna för nytta på mitt bankkonto! Jag trivs inte i glasögon och det är inte helt lätt att boxas med dem på... Jag får se hur jag gör!


Idag har jag fixar nytt tandskydd. Duktigt igen! När jag tog på mig det frågade mamma om det var till för att få motståndarna att skratta så mycket att jag skulle kunna knocka dem...




Spinn/pilates

Igår tränade jag boxning. Det gick ganska bra, och Mr. Ordförande sa att han ville att jag skulle gå match! Det är ju alltid upplyftande att få höra :) Men det får vänta...

Nu har jag precis ätit köttfärspaj och måste cykla typ nu, för jag ska till stoffes lägenhet och hämta mina träningskläder och sen ska jag vara duktig och träna spinn/pilates :D dock kommer jag att få håll av all paj... och kanske av min ganska
halvdana kondition...



Jag och Josefin använder rosa damhandskar på träningen! Asballa :D
Men jag hittade dessvärre ingen bild på dem.

Tack för mig!


Väla

Igår åkte jag, mamma, mormor, moster och Emma till Helsingborg för ett besök hos frisören!
Mitt hår fick han inte göra så mycket med för jag vill ju spara ut det lite till i sommar med bal och student och allt :P Men han gjorde luggen lite tjockare och tunnade ur resten av håret rejält, och  det känns helt underbart :)

Men förutom en ny frisyr så köpte min snälla mamma ett par skor till mig! De kostade 1600 från början men var på rea så vi fick betala 400:- :D två t-shirtar köpte jag också, men det var nog allt... Jag har verkligen lagt av mig med shoppingen, jag måste lära mig igen hur man gör. Någon som vill hjälpa mig?

Idag har jag varit duktig och varit scoutledare. Mina scouter byggde en sågbock som de sedan använde och sågade upp många björkslanor som sedan höggs och lades på hög för att bli brännvirke. De är så duktiga :D


Jag och Nilla, flottiga som få på vår första kväll under vandringen i Kroatien
Jag och Nilla, flottiga som få på vår första kväll
under vandringen i Kroatien


RSS 2.0